Over mij

Mijn verhaal

Tot 2012 had ik een vol leven achter de rug, huisje-boompje-beestje, met ups en downs, want zo werkt dat en ik was tevreden en meestal happy. Maar in 2012 werd mijn wereld op z’n kop gezet. Zo ‘uit het niets’, voor mij, besloot mijn echtgenoot dat hij wilde scheiden. Na deze totale verrassing en enorme schok stemde ik toe, want ik wil niet samen zijn met iemand die niet meer van mij houdt. En ik begon ook heel snel nieuwe plannen te maken, want ben niet het type die in een hoekje blijft zitten treuren.

Helaas is het iets anders gelopen, het is uitgemond in een vechtscheiding van bijna 2 jaar. In die tijd kreeg bovendien mijn moeder een hersenbloeding waarbij ze aan één kant verlamd raakte. In combinatie met de zorg van en over mijn puberende kinderen, kan ik oprecht zeggen dat het zware tijden waren. Maar ben gestaag doorgegaan, voetje voor voetje en stap voor stap. En ik heb het allemaal overwonnen.
Ik wil zelf nog heel veel uit het leven en uit mijzelf halen, dus nu mijn dochters volwassen zijn geworden, heb ik de kans gegrepen om mij verder te ontwikkelen.

 

En toen?

Na diverse gevolgde opleidingen (oa NLP, EMDR, Hypnotherapie) kan ik een mooie toekomst opbouwen door te doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Want ik heb door dit alles ontdekt wat mijn passie is, waar ik anderen, maar vooral vrouwen die onverwachts aan de kant zijn gezet, mee kan ondersteunen. Omdat ik weet wat ze doormaken, maar ook hoe je daarmee om te gaan, te verwerken en met een positieve instelling een mooie nieuwe toekomst tegemoet te gaan. Want als het mij is gelukt, dan lukt het anderen ook!

Ik ben oprecht blij wanneer een cliënt met een voldaan, tevreden en goed gevoel mijn praktijk verlaat.

Mijn kenmerken

Ik ben open, eerlijk in mijn mening en direct! Dat is voor sommige mensen best pittig, maar weet dat ik altijd het beste met je voor heb.
Ik ben positief ingesteld en zie altijd wel de voordelen achter ieder nadeel.
Ik houd van regels, afspraken en afspraken nakomen!
Ben ook flexibel, want natuurlijk gaat hier ook niet alles zoals ik dat wil, maar ik ga nooit bij de pakken neerzitten, ik pas me aan en roei met de riemen die ik heb.

 

vergeven en loslatenMijn motto

Je kan pas vliegen, als je leert loslaten!

Deze les heb ik zelf ook moeten leren. Ik heb in het verleden jarenlang met pijn, wrok en boosheid rondgelopen want ik dacht dat vergeven inhield dat je het gedrag wat je aangedaan is, goedkeurt. Ik weet nu beter.
Zoals de Dalai Lama zegt: “Wrok koesteren is hetzelfde als een hete kool vasthouden en hopen dat de ander zich brandt”.

Tijdens mijn scheiding heb ik van deze ervaring veel baat gehad. Ik heb veel sneller alles losgelaten en mijn blik op MIJN toekomst gericht. Tevens heb ik de les geleerd dat ik niet persé hoef te begrijpen waarom iemand iets doet. Het is wat het is en ik moet daarmee dealen.

accept

 

Mijn missie

Mijn missie is om cliënten die een traumatische scheiding doorgemaakt hebben, te begeleiden om zo snel mogelijk door het hele proces van afscheid te gaan, de deur naar het verleden te sluiten en om de focus op hun eigen toekomst te leggen. Ik wil dat ze eerst zelf gelukkig worden.

Nog meer over mij

Ik ben in wezen heel lief ben maar laat niet meer over me heen lopen. Mij grenzen liggen ver, maar als iemand ze overschreden heeft, dan is het ook afgelopen.
Ik ben iemand die meer geeft dan verwacht.
Ik houd van het lezen van zowel spannende romans als beroepsliteratuur, van wandklimmen, fitnessen, golfen, airbrushen en knutselen.
Ik ben leergierig en wil mij blijven ontwikkelen, zowel beroepsmatig als persoonlijk, heb nog steeds niet het gevoel dat ik ben uitgeleerd.

En ‘last but not least’: ik houd van ijs met caramel&pecannoten.

 

En waar kan ik jou mee helpen?

Wanneer bovenstaande jou aanspreekt, en je bent benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen, maak dan een vrijblijvende Skype afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Skype afspraak

Valeria

NLP coach

Allround Master Hypnotherapeut

EMDR en IEMT Practitioner

mBit coach

Virtuele Maagband Practitioner

 

Lid van www.VHEN.nl

vhen

 VHEN biedt Beroepscode & Gedragsregels voor leden en stelt een Geschillencommissie voor cliënten ter beschikking.