KTT

Kort trauma traject

Trauma!

 

leven zonder traumaHet is een klein woord met grote impact! Hoe een gebeurtenis uit het (soms verre) verleden je huidig leven negatief kan beïnvloeden. Want de emoties worden in de loop der tijd alleen maar heftiger, totdat het je leven totaal ontwricht. Vandaar ook dat volwassen mensen regelmatig last krijgen van gebeurtenissen uit het verleden.

 

En ben je gedwongen om de rest van je leven hier onder te lijden? Zeker niet! Er zijn verschillende therapieën om trauma’s te behandelen.
Eén van de succesvollere technieken is EMDR. En daarom bied ik een kort traject aan, waarin meestal 1 gebeurtenis uit het verleden aangepakt en verwerkt wordt, zodat je in de toekomst hier geen last meer van zal hebben!

 

Het feit dat jij je op deze pagina bevindt, betekent wellicht dat je de beslissing hebt genomen om een relevante verbetering wilt in je leven te realiseren. Want hoe lang loop je al met deze gevoelens, die bijna dagelijks jouw leven beïnvloeden, rond? 3 jaar? 5 jaar? 7 jaar? En als je zo terugkijkt, had je dan niet veel eerder dit aan willen pakken zodat je er geen last van had gehad en wellicht een heel ander leven gehad zou hebben?

Dus als je nu niks doet, ga je dan over 3 jaar, 5 jaar of 7 jaar terugkijken en spijt hebben dat je deze kans niet aangepakt had? Echt?

 

Dit traject bestaat uit 3 behandelingen van 1 à 1,5 uur. De eerste 2 worden binnen 1 week gepland en de 3e wordt in overleg en naar behoefte ingezet, doch zeker binnen 4 weken. Er kan namelijk een kleine terugval plaatsvinden, en wanneer die gelijk aangepakt wordt, dan zal dat geen impact hebben.
Deze behandeling is overigens door de ‘simpele’ uitvoering ook en juist geschikt voor kinderen!

 

De investering is 250,- en het is dubbel en dwars waard.

 

Kom, maak een prioriteit van jezelf en maak een afspraak zodat we gaan het aanpakken!
 

 

afspraak maken

EMDR

 

 

Ik bezit een EMDR certificaat wat is erkend en geaccrediteerd door:

 

KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen)
LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijze)
BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)
VHEN (Vereniging Hypnose Experience Nederland)

 

Verder werden de trainingsdagen verzorgd door een CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd docent.