Individueel traject

Gelukkig gescheiden

Heb jij het gevoel dat je overreden bent door een bus die je niet zag aankomen? Denk je WTF is er gebeurd? Vraag je je af waar je dit aan hebt verdiend? Op deze manier aan de kant geschoven te worden! En blijft het in je hoofd malen dat het allemaal niet eerlijk is?

Hoe zou je het vinden om de veroorzaakte pijn te laten verdwijnen? Je veerkracht terugkrijgen?
Hoe zou je het voor je zijn als je dat deel van je leven met een goed gevoel af kon sluiten? De belemmerende gedachtes te transformeren en een nieuwe weg in te slaan. Hoe jij je kan richten op je toekomst zodat je een leven kan creëren dat bij je past, dat JIJ wilt en waar JIJ gelukkig van wordt.

 

Ik kan je helpen!

Astoells je het ‘Gelukkig gescheiden' traject kiest, dan help ik je om het verleden achter je te laten, de onprettige gevoelens die je nog hebt te verwerken en je blik naar de toekomst te richten.

In mijn praktijk ben jij het middelpunt. En dat is ook waar je aan gaat werken: aan jezelf!
Want iemand anders kan je niet veranderen, maar je kan wel veranderen hoe jij op die ander reageert of over denkt.

Het individuele coachtraject bestaat uit 4 sessies van ongeveer 2 uur en kan naar behoefte en in overleg uitgebreid worden.
Jouw investering in dit begin van een nieuwe leven is 497,-.

Aan het einde van dit traject heb jij je oude pijnen achter je gelaten/verwerkt en ga jij naar huis met een frisse kijk naar jouw toekomst en met plannen om de persoon te worden die jij wilt zijn.

 

 

 

Ga jij deze transformatie aan?

 

 

 

serenity prayer